TLC – R&B-iconen, bekend van o.a. Waterfalls en No Scrubs

Spread the love

Dinsdag 21 juni 2022 – TivoliVredenburg, Utrecht – 20.30 uur

De Amerikaanse r&b-groep TLC is een van de succesvolste acts van de nineties, sterker nog: ze zijn de bestverkopende Amerikaanse girl group aller tijden. Met hits als No ScrubsUnpretty en Waterfalls zetten Rozonda ‘Chilli’ Thomas, Tionne ‘T-Boz’ Watkins en Lisa ‘Left Eye’ Lopes een nieuwe standaard voor r&b neer waarmee ze vele artiesten hebben beïnvloed, onder wie Beyoncé’s Destiny’s Child.

Na het verongelukken van Lopes in 2002 ging TLC verder als duo en in die samenstelling opereren ze nog steeds. De show staat in het teken van TLC’s legendarische 1994-album CrazySexyCool – een album dat nog een stapje hoger ging dan platinum en de diamond status verwierf met 10 miljoen verkochte exemplaren, en dat niet voor niets een Grammy in de categorie ‘Beste R&B album’ won.

https://1erang.nl/producties/tlc/?prodid=df13f16e-79bc-4221-a5d9-a027838f5d54#speellijst

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media