D.I.S.C.O.!

Spread the love

Disco weigert weg te gaan en als je een liefhebber van glitterballen bent, wil je misschien drie nieuwe releases lanceren die wat aandacht trekken in het underground danscircuit.

Als eerste is er een nieuwe versie van ‘YMCA’! Ja, iets anders dat weigert weg te gaan. Dit wordt toegeschreven aan “Disco People”. De bron is Miami en we vermoeden dat het sessiespelers zijn. Hun versie is High-NRG en helemaal camp – zoals het nummer betaamt. De PR-mensen zeggen; “Disco People heeft een unieke missie om intimiteit, vrijheid van meningsuiting en een niet-aflatende toewijding terug te brengen op de dansvloeren en onze collectieve buit te schudden”. Nu weet je het.

Met een vergelijkbare campness is er een herstart van ‘Feel The Need’ van een ander collectief, dit keer uit Philadelphia die zijn opgegroeid met Philly soul en discomuziek – “The Mirror Ball Hustlers”. Ten derde zijn er de ‘Disco Ranchers’ uit Miami die een harder ‘We Got Each Other And It Feels So Good’ aanbieden.

Ondanks de geografische variëteit zijn deze nummers allemaal van dezelfde bron en zijn ze nu beschikbaar! Spring maar door!!!

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media