Kim Tavares is “moe” van het drama

Spread the love

Kim Tavares is een 20-jarige veteraan van de Boston Police Department, en deze begaafde vrouw heeft een prachtige zangstem. “The Singing Policewoman”, zoals ze bekend staat, heeft The National Anthem uitgevoerd voorafgaand aan wedstrijden voor de Patriots, Red Sox en Celtics, en een video van haar zingende “God Bless America” ​​in haar patrouillewagen ging viraal.

Aangezien Tavares een politieagent is, weet ze ook hoe ze bewijs moet verzamelen om een ​​zaak te maken, iets wat ze doet op haar nieuwste nummer en bijbehorende video, “Tired (Do You Hear Me).” Tavares leent haar verleidelijke zang aan een nummer waarin ze merkt dat ze haar binnenkort ex zal noemen om hem te vertellen dat hun relatie het einde van de weg heeft bereikt.

Joe Friday gaf net de feiten in het tv-programma ‘Dragnet’, maar hij klonk nooit zo lief als Tavares wanneer ze het bewijs presenteert van de vele manieren waarop zijn toewijding aan de relatie nooit overeenkwam met wat ze deed om dingen te laten werken. Uiteindelijk zal de last van een ongelijke relatie op je rusten en moeten er keuzes worden gemaakt. Bekijk hier Kim Tavares’ “Tired (Do You Hear Me)”.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media