Tamara Dos Santos – Would You Wait?

Spread the love

Ik vond deze nieuwe single, “Wil je wachten?” van Tamara Dos Santos, heb het vrijdag nog niet gepost omdat ik denk dat mijn oren overbelast waren bij het luisteren naar zoveel nieuw materiaal. Maar beter laat dan nooit, en dit heeft me zeker weer met spitse oren geprikt.

Tamara Dos Santos komt uit Londen en dit is haar vierde single sinds haar eerste in 2019 en ze heeft in 2020 ook een album met zeven nummers “To Endure…” uitgebracht.

Ik zag op haar Twitter-account dat er een Union Jack-vlag was en een andere vlag die ik niet kon herkennen, dus na wat onderzoek bleek het de vlag van Angola te zijn, dus vermoedelijk heeft ze Angolese afkomst. Dat is er een gratis voor de quizgangers lol!


Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media