THE RETURN OF THE NATURE BOY…

Spread the love

DOME RECORDS viert nog steeds hun 30-jarig jubileum en bereidt een tweede deel van ‘Dome 30’ voor om het succes van de eerste aflevering te volgen (zie onze recensie). Als voorloper van de nieuwe set heeft Dome zojuist een nieuwe mix van FULL FLAVA’S cover van de klassieker ‘Nature Boy’ uitgebracht. Je herinnert je misschien dat het Flava-team geweldig werk heeft geleverd aan het nummer met Hazel Fernandes in emotionele vorm aan de microfoon.

De nieuwe mix is gemaakt in opdracht van Michele Chiavarini die een stijlvolle, gekoelde “Lounge” -versie creëert. Luister naar een geweldige trompet/bugelsolo van Graeme Flowers en een prachtige piano van Chiavarini. Nu uit! https://embed.traxsource.com/player/title/1790930

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media