ASCENDANT Schittert weer met nieuw album

Spread the love

Als er een woord is dat het meest wordt gebruikt om de in Chicago gevestigde groep ASCENDANT te beschrijven, is het ‘authentiek’. Al bijna twee decennia verbaast de band, bestaande uit Kael Mboya, Michael Lockett, Curtis Kincaid, Eric Johnson, Kenery Kent Smith, Renée Ruffin en Donica Lynn, het publiek met een vrij vloeiende mix van R&B, jazz en wereldbeïnvloede muziek die met elkaar verbonden is door een scherp gevoel voor melodie en muzikaliteit.
Het is drie jaar geleden dat we gezegend werden met het tweede deel van de Illuminate-serie van de groep, en nu verwelkomen we het derde, het 7-nummer Illuminate: Yellow. Met de SoulTracks Readers’ Choice Award genomineerde single “It’s Not Over” (met Angela Johnson), is Illuminate: Yellow een andere smakelijke collectie die ontzagwekkend is in zijn breedte, zowel stilistisch als qua stemming.

ASCENDANT laat wederom met een release zien dat het er net als zijn naam bovenuit steekt. Bekijk het hieronder en verwelkom ASCENDANT terug bij CDES.Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media