Indra Rios-Moore kalmeert op “Oh Love”

Spread the love

We zijn verheugd te kunnen melden dat de sublieme zanger en songwriter Indra Rios-Moore terug is met een nieuw album, Freedom Road, een verzameling van 10 eclectische nummers, variërend van jazz tot soul tot Americana en meer.

We hebben hier het nummer “Oh Love”, een origineel uit Rios-Moore, geschreven in samenwerking met de producer van het album, Rune Borup, die ook piano speelt op het nummer. Het is een mooie, zich langzaam ontvouwende ballad, geïnspireerd door een man die Indra had ontmoet in een Deens hospice die zijn vrouw, een schilder en kunstenaar, had verloren. Indra’s aangrijpende stem zweeft moeiteloos over Borup’s altijd zo delicate en noot-perfecte begeleiding. Genieten van.Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media