Karla Felecia Scaife – Just Call

Spread the love

Karla Felecia Scaife is een zelfgeproduceerde singer/songwriter uit het zuidoosten van Tennessee die in 2018 lijkt te zijn ontstaan en in die korte tijd zo’n tien singles en drie albums heeft uitgebracht.

Ik weet niet precies hoe ik haar nieuwste single “Just Call” moet beschrijven die gisteren (12 mei 2022) is uitgebracht. Hoewel het traditioneel is (met een beetje een jaren 80-geluid, vooral in de intro), en erg soulvol en gospel/spiritueel is, heeft het ook een eigentijdse uitstraling. Niet dat het een label nodig heeft, het is gewoon goede soulvolle muziek. Geef deze een paar luisterbeurten terwijl hij onder je huid kruipt.Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media