Sydney Raneé – W.U.A.G.I (volledige EP) NU UIT!

Spread the love

L.A.’s “Sultry Songstress” Sydney Raneé, die vele malen op de blog heeft gestaan, de laatste keer in januari 2022 met haar hit single “Wake Up & Get It”, is terug met een nieuwe vier nummers tellende EP “W.U.A.G.I” in première hier een paar dagen geleden maar nu vrijgegeven vandaag (13 mei 2022).

Het bevat haar laatste single en die ervoor “One Night Only” (augustus 2021) en twee nieuwe nummers “Catch These Feelings” en “Reconnect”, allemaal zelf geschreven en geproduceerd.

Sydney valt zeker op aangezien ze haar muziek heeft gedeeld via digitale en live optredens voor Jam in the Van, Songbird Sessions, Melrose Trading Post, Acoustic Sessions LA en SoFar Sounds en ook te zien was in 911: Lone-star; Dynasty en MTV’s The Real World en wordt ook uitgenodigd als een uitgelichte artiest op de Daytime Emmy’s van 2020. Ze heeft nu ook een wekelijkse residentie in The Rhythm Room in het centrum van L.A.

Haar nieuwe project verkent vier stadia van liefde: zelfliefde, verliefd worden, lust en exclusieve liefde. De EP opent met het titelnummer “Wake Up and Get It”, een nummer dat ingaat op de stress en het gewicht van de wereld, terwijl het balanceert tussen gevoelens en de behoefte aan controle (Self-Love), waarvan Syndey stelt dat het elementen van TLC bevat met een kick van Mary J Blige. . “Catch These Feelings” volgt, waarin de vroege fasen van het hofmakerij (Falling in Love) worden onderzocht. Track drie, “Reconnect”, neemt de luisteraar mee op een reis om opnieuw contact te maken met een oude vlam in een uitgeklede jaren 90 R&B geïnspireerde sfeer (Lust). Eindelijk zit “One Night Only” vol met een stuwende beat en Sydney’s dromerige zang, over toegang krijgen tot een verliefdheid (Exclusive Love).Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media