Tank & The Bangas – Red Balloon (volledig album)

Spread the love

Na er al vier singles van te hebben uitgebracht (“No ID” (jan), “Stolen Fruit” (feb), “Why Try” (Mar) en “Oak Tree” (Apr), het nieuwe album van Tank & The Bangas, ” Red Balloon”, komt vandaag uit.

Met vijftien nummers op het album zijn er elf vers, maar helaas bevielen er maar een paar bij de eerste beluistering: “Cafe Du Monde”, “Jellyfish” en “Where Do We All Go” met Lalah Hathaway. Een opvallende omissie op het album is “Black Folk”, een single die ze in februari van dit jaar samen met Alex Isley en Maesgo uitbrachten.

Ik denk dat een paar van de singles, “Stolen Fruit”, gevolgd door “Why Try”, de uitblinkers zijn en op basis hiervan hoopte ik op een sterkere set vanuit een soulperspectief, maar ik weet zeker dat de liefhebbers van R&B/Hiphop zal er tevreden mee zijn. Ik denk dat we moeten accepteren dat soulmuziek, zoals we dat graag willen, een uitstervend genre is en dat we moeten nemen wat we kunnen krijgen en vijf nummers van vijftien is niet slecht!Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media