Jemila Richardson – Move

Spread the love

Een nieuwe naam voor de blog is Jemila Richardson uit Baltimore, MD, die lijkt te hebben debuteerde in 2018 en dat jaar twee singles uitbracht, gevolgd door een album “10 Miles Away” in 2020, een eigentijds gospelalbum dat beide eerdere singles bevat. . Ze schrijft al haar eigen liedjes.

Haar eerste release sindsdien is deze geweldige nieuwe single “Move” die vandaag (14 mei 2022) is uitgebracht. Dit zou een hit kunnen worden als dj’s erachter komen, want ik denk dat het een brede aantrekkingskracht heeft.Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media