Ania Garvey en John Carey brengen ons terug naar de dansvloer

Spread the love

“You’re Going To Get Next to Me” is het soort klassieke soulnummer dat waarschijnlijk voor iedereen verloren is gegaan, behalve voor hardcore verzamelaars. Bo Kirkland en Ruth Davis zorgden ervoor dat het nummer in 1976 een Top 20-hit werd in het VK. “You’re Going to Get Next to Me” is een luchtig midtempo-nummer dat twee zangers combineerde met een goede muzikale chemie in een nummer dat veel zegt het verhaal van twee die beseffen dat ze een onmiskenbare aantrekkingskracht hebben, hoezeer ze het ook proberen te ontkennen. Het was representatief voor de weelderige, koperkleurige duetten die in die tijd werden uitgebracht, en het is nogal verrassend dat het niet meer grip kreeg aan deze kant van de Atlantische Oceaan.

Dus dit deuntje was geen voor de hand liggende keuze voor SoulTracks favoriet Ania Garvey en John Carey om te coveren. Maar misschien is “You’re Going to Get Next to Me” misschien wel het soort nummer dat opnieuw moet worden gemaakt. Garvey en Carey krijgen de kans om hun unieke draai aan het deuntje te geven, en dat doen ze door het tempo op te voeren en een beetje funkyre bounce aan de baslijn toe te voegen. Toch hebben Garvey en Carey een chemie die tot uiting komt in de verschillende manier waarop de teksten worden benaderd. Garvey valt haar zang aan met grit en passie die de gladde bariton van Carey weergeeft. Bekijk hieronder de Wereldpremière van “You’re Going To Get Next To Me”.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media