Monophonics & Kelly Finnegan – Sage Motel (volledig album)

Spread the love

Het plaatsen van Nicky Egan’s EP/album deed me denken aan een andere Colemine release van vrijdag (13 mei 2022) die nog niet gepost is. Het is het nieuwste album van Monophonics & Kelly Finnegan “Sage Motel”, dat ook verkrijgbaar is op cd en vinyl. Er zijn twee nummers uitgebracht (en gepost) als singles: “Warpaint” (15 maart) en “Love You Better” (12 april).

Ik denk dat “Love You Better” nog steeds het opvallende nummer is met alleen “Never Stop Saying These Words” en het titelnummer, “Sage Motel”, dat bij de eerste luisterbeurt echt veel van mijn aandacht trekt, maar ik denk dat het er wel een van zou kunnen zijn dat groeit op je met meer spelen.Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media