TV’s Evrod Cassimy en Swifty McVay werken samen met Beth op “U Know”

Spread the love

Evrod Cassimy, Beth en Swifty McVay kwamen samen vanuit drie verschillende plaatsen en achtergronden. Cassimy’s dagelijkse baan plaatst hem voor een camera als nieuwsanker bij NBC’s NBC-filiaal in Detroit. Beth is een zangeres die verscheen in seizoen 16 van “The Voice, terwijl Swifty McVay uit de hiphopwereld komt.

De drie treden op als solisten en achtergrondvocalisten. Cassimy opende voor onder meer Patti LaBelle en Boyz II Men, terwijl Beth toerde met Detroit-legendes Anita Baker en Kem. Swifty McVay is een platina soloartiest en lid van Eminems rapgroep D12. Hij is ook de merkambassadeur voor de kledinglijn “Detroit Life”.

Dus deze drie getalenteerde artiesten blijven bezig. Ze besloten echter samen te komen op het up-tempo liefdeslied ‘U Know, U Know’ en bewijzen daarmee dat de som soms veel groter is dan zelfs de meest begaafde individuele delen.

“U Know, U Know” is een glinsterende melodie die drie onderscheidende en sterke stemmen samenbrengt om hun unieke stempel te drukken op een eeuwenoud verhaal over hoe mensen plannen kunnen veranderen wanneer ze zich realiseren dat ze het pad hebben gekruist met iemand die transformatief is. “U Know, U Know” heeft die zomerse drive-vibe, bekijk het hier.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media