De Bluenotes geven ons alles over “Anything”

Spread the love

Muziekgroepen moeten voorbereid zijn op verandering. Het kunnen doorstaan ​​van beproevingen en uitdagingen kan het verschil zijn tussen groepen die doorzetten en uiteenvallen. Voor The Legendary Bluenotes, een van de meest gerespecteerde en innemende vocale groepen uit de jaren 70, is hun vermogen om een ​​opname- en tourcarrière voort te zetten een bewijs van hun oprichting. Ondanks het overlijden van leden en andere personeelswisselingen door de jaren heen, gaat de groep verder met hun nieuwste single, “Anything For My Baby”.

Tegen een licht arrangement met percussie en toetsen wijken The Legendary Bluenotes niet af van wat hen in feite legendarisch heeft gemaakt. Elk lid spreekt zijn wens uit om alles te doen wat nodig is om die ene speciale persoon gelukkig te houden. De ballad wordt ondersteund door de groepsharmonieën, evenals de krachtige leadzang van Arthur “Sugarbear” Aiken. Het is een benadering die het nummer effectief in evenwicht brengt, met muziek, songteksten en zang allemaal op het juiste moment.

“Anything For My Baby” is weer een geweldige stap op de muzikale riem voor Philly Soul en een groep die het personifieert, The Legendary Bluenotes.


Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media