Anthony David en Algebra geven ons “Heaven” live

Spread the love

Nu hebben Anthony en Algebra ons een speciale traktatie gegeven: een akoestisch live optreden dat is dat alles. Anthony vertelt ons: “We hebben de karbonades om live op te treden en we wilden het laten zien. Er zijn tegenwoordig veel platforms waarop mensen dat kunnen laten zien en we besloten om er zelf een te creëren. Ik heb eigenlijk een groter idee met zo’n platform en dit is een voorloper daarvan. Blijf op de hoogte.”

We zullen zeker op de hoogte blijven, maar in de tussentijd zullen we achterover leunen en genieten van deze magische combinatie en hun live versie van een nieuwe favoriet. Met trots presenteren we de wereldpremière van de livevideo “Heaven”. Bekijk het hieronder.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media