Macklyn en Desmond Parson zeggen dat het “Oké” is om het naar buiten te brengen

Spread the love

‘Oké’, het nieuwe nummer van Macklyn en Desmond Parson, zet wat we nu weten over mentaal en emotioneel welzijn om in een muzikaal neo-soul arrangement. Het mid-tempo nummer vindt dat het duo het nummer gebruikt om een ​​boodschap van zorg, interventie, luisteren, empathie en transparantie te promoten.

Op die manier weerspiegelt “Oké” de nieuwe consensus over hoe familieleden, vrienden en collega’s proactief kunnen zijn wanneer ze denken dat iemand in hun omgeving een psychische crisis doormaakt. Die nieuwe consensus wordt momenteel uitgedrukt in commercials en aankondigingen van openbare diensten waarin mensen met een psychische aandoening worden opgeroepen zich niet te schamen om hulp te vragen, en dierbaren aanmoedigen om in te grijpen als ze zich zorgen maken en empathische en niet-oordelende luisteraars te zijn.

Macklyn en Parson drukken die gevoelens uit in “Okay”, een vrolijk, midtempo deuntje. Het arrangement en de gesprekstoon die beide artiesten gebruiken, zorgen ervoor dat het serieuze thema van het nummer gemakkelijk naar beneden gaat. Beide artiesten willen dat luisteraars begrijpen hoe de oude manier om geestelijke gezondheidsproblemen aan te pakken – die vaak mensen opriep die zich dapper moesten opstellen terwijl ze in stilte leden – ontoereikend was. Zegt Macklyn:

“Ik ben het slachtoffer geweest van, en ben ook de persoon geweest om anderen te vertellen, wanneer ze met problemen te maken hebben, om ‘er overheen te komen’ of hen te vragen, ‘wanneer ga je eroverheen komen?’ In dit nummer , willen we degenen die worstelen eraan herinneren en aanmoedigen om te weten dat we ons allemaal in verschillende ruimtes van het leven bevinden, dat het oké is om te worstelen en om hun tijd te nemen om te genezen en te groeien.”

Beide merken op dat het thema van het nummer er een is dat zwarte mannen, die vaak opgevoed zijn, de geestelijke gezondheid bagatelliseren en depressie of angst als een teken van zwakte behandelen, moeten horen. Maar het thema van het deuntje is ook belangrijk voor zwarte vrouwen die vaak hun emotionele en mentale gezondheidsbehoeften negeren om de zorgen van anderen aan te pakken. Bekijk hier “Oké”.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media