STRANDMUZIEK….

Spread the love

De afgelopen maanden hebben we muziek gevolgd van de band die voorheen bekend stond als LEXSOUL DANCEMACHINE – de zelfbenoemde “Estse premier league funk en soulband”. Nu ze uitgaan als simpelweg LEXSOUL, hebben ze twee singles uitgebracht die ze classificeren als “yacht rock”. De deuntjes waren het lieve, aanstekelijke en slimme ‘Pigeon Pit’ en een evenzo lichte ‘Lazy Breeze’.

We kregen te horen dat de twee delen afkomstig waren van een aankomende EP – ‘Lex On The Beach’ en zeiden dat vier trackers nu bij ons zijn. De twee hierboven genoemde nummers worden vergezeld door ‘Sweet Life’ en, het echte hoogtepunt, ‘Relax Your Mind’ (luister hier voor een geweldige vibes-solo en wat funky gitaar!)

De cover art en bijbehorende PR suggereren AOR, een vleugje Miami Vice, Hawaiiaanse shirts en een beetje blue-eyed soul. En dat is geen slechte samenvatting van de muziek – niet wereldschokkend maar aangenaam en niet veeleisend – ontspannende strandmuziek van behoorlijk kaliber! Nu verkrijgbaar via Funk Embassy Records.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media