Mary Griffin – Angel

Spread the love

“Angel” is een absoluut steenkoud klassiek nummer opgenomen door Aretha in 1973 en geschreven door haar zus Carolyn en ex Satintones-lid William Nelson Sanders (ook bekend als Sonny Saunders) wiens schrijfcredits staan op zoveel jaren 60/70 deuntjes die geliefd zijn in de noordelijke soulscene .

Het werd uitgebracht op vrijdag (17 juni 2022) van een aanstaande EP “Queen Of Soul” van Mary Griffin als eerbetoon aan Aretha. Er zijn twee versies, een 3:02-versie, en deze 4:35 uitgebreide mix, dus het zou onbeleefd zijn om de langere mix niet te posten!

In een carrière van 30 jaar heeft Mary, uit Houston, TX, geopend, opgetreden en opgenomen met veel van de groten: Patti LaBelle, George Clinton, Etta James, Nancy Wilson, Mary J Blige, Temptations, Anita Baker, Phyllis Hyman, Al Jarreau, Kool & The Gang, Frankie Beverly, Millie Jackson, Jennifer Holliday, om er maar een paar te noemen.Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media