Sangindiva helpt Johnny James schitteren op “Foolish Heart”

Spread the love

Gladde saxofonist Johnny James aka Dr. J bereikte eerder dit jaar een grote hit in de jazzhitlijsten met zijn cover van de Steve Perry-hit “Foolish Heart” uit 1984. Maar voor fans van soulmuziek is het James’ nieuwe remix van het nummer die de aandacht zal trekken.

Zangeres Sangindiva, die momenteel toert met Jeffrey Osborne, brengt de remix tot leven met haar onweerstaanbare uitvoering, die James terecht bestempelt als ‘puur, lief en onschuldig’. De nieuwe versie, gemixt door Erik Blu2th Griggs, wordt ook versterkt door de aanwezigheid van legendarische muzikanten Greg Phillinganes en Norman Brown.

In zijn geremixte versie slaat “Foolish Heart” dood aan met de sfeer van volwassen soulradio, en we denken dat CDES zal genieten van deze frisse kijk op een oude popfavoriet. Bekijk het hieronder.Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media