Stevie Wonder en Tina Campbell schitteren

Spread the love

Soms arriveert er een nummer dat tot op zekere hoogte een hit zou moeten zijn, maar niet de glans krijgt die het verdient. Dat gebeurde in 2017 toen de legendarische Stevie Wonder samenwerkte met Mary Mary-zangeres Tina Campbell op een briljant, vrolijk nummer geschreven door Campbell met haar zwager, superproducer Warryn Campbell.

“Love, Love, Love” is een lied van vreugde over een persoon die elke ochtend wakker wordt in de wetenschap dat ze geliefd zijn door een liefhebbende God: “Mijn man zit in zijn eigen klas / Hij is het hoofd van ze allemaal / Maar niemand kan het vergelijken met mijn Redder God / want ik ben tevreden, ik ben verbaasd / ik ben dolblij in elk opzicht.”

Van de gitaaropening tot Wonder’s mondharmonica-solo tot het absoluut aanstekelijke vocale samenspel tussen deze twee ongelooflijke zangers, dit is een nummer dat onmiskenbaar een glimlach opwekt. Zelfs als radio deze single niet heeft gevonden, zijn we zeker blij dat we dat hebben gedaan. Bekijk deze SoulTracks Second Luister en geniet!Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media